Sponsors

SPONSORS:

Sinds 2006 kan je bij ’t Piccolootje terecht voor ovenverse broodjes, knapperige koffiekoeken, heerlijke snacks en andere lekkernijen. We streven ernaar om dagelijks verse producten tegen een uitzonderlijke hoge kwaliteit aan te bieden.

 

Ons sportief verleden heeft ons namelijk geleerd hoe belangrijk gezonde voeding is. Daarom gaan we voortdurend op zoek naar nieuwe combinaties zodat jij bij ons elke dag van een heerlijke maaltijd kan genieten. Al nemen we het natuurlijk niet al te serieus. Je kan bij ons ook best terecht voor wat calorierijkere snacks. Want geef nu toe: die zijn gewoon te lekker om te laten liggen, niet? En zeker als die nog eens van de beste kwaliteit zijn. 

 

In 2016 verbouwden we de zaak naar een moderne en gezellige omgeving om ’s morgens of ’s middags te vertoeven en lekker te eten. We zijn toegankelijk voor mindervaliden én op mooie dagen kan je op ons terras genieten van het zonnetje. 

Als Belgisch producent, streeft G Constructions er naar om U een kwalitatief en duurzaam product aan te bieden. Uw comfort en uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met ervaren technici die garant staan voor al uw projecten.

 

 

Passion4quality is niet alleen ons motto, maar ook hoe ons team aan het werk gaat. Dankzij onze passie en gedrevenheid kunnen wij keer op keer klanten tevreden stellen.

Wij leveren en plaatsen voor u een poort 100% op maat EN herstellen alle soorten poorten en dockequipment, ongeacht welk merk of type. Dankzij onze grote voorraad wisselstukken staan wij bliksemsnel tot uw dienst en focust u zich snel terug op uw kernactiviteit.

 

Via onze servicelijn staat ons team 24/7 voor u klaar, hetgeen bewijst dat we niet alleen klantgericht maar ook een doeltreffende service aanbieden.

Ampe fietsen kent al een rijke geschiedenis. Grootvader Alphonse startte in 1936 in Torhout met de verkoop van kachels. Al snel kwamen ook fietsen in het assortiment en verlegde Alphonse de focus meer en meer naar de tweewieler die alsmaar aan populariteit toenam.

 

Wat later verhuisde de fietsenwinkel naar de locatie waar Ampe fietsen vandaag nog steeds gevestigd is. De winkel werd overgenomen door Alphonse zijn zoon, Maurice, en in 1980 uitgebreid.

Ondertussen wordt Ampe fietsen uitgebaat door de 3de generatie en de kleinzoon van Alphonse, Ludo Ampe.

 

De winkel werd in 2017 grondig verbouwd en gemoderniseerd om het uitgebreide assortiment te etaleren. Je kan er terecht voor zowel racefietsen, mountainbikes, stads- en elektrische fietsen als fietsaccessoires, kledij en sportvoeding.

A.A Lascon BVBA is gevestigd in Torhout en is hiermee centraal gelegen om als partner te fungeren voor alle bouwgerelateerde metaalconstructies, zoals trappen , balustrades en leuningen, luifels..etc

 

Elk project wordt in 3D uitgewerkt en vakkundig samengesteld in onze werkplaats. Wij beschikken bovendien over de nodige ervaren medewerkers om alles op een vlotte en veilige manier te installeren op de werf.

 

We nodigen u dan ook graag uit om onze realisaties te bekijken.

Hebt u een project en wenst u een offerte, we zijn u graag meteen van dienst.

 

Het Lascon-team.

Drukkerij Vanhoutte heeft als middelgroot bedrijf al een decennialange ervaring in de Belgische drukkerswereld.

 

Met onze degelijk uitgebouwde infrastructuur kunnen wij heel flexibel in spelen op al uw behoeften aan drukwerk.

Wij gaan resoluut voor de menselijke aanpak, met veel zorg voor kwaliteit en service, maar toch snel geleverd en met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Bij ons kunt u terecht voor het meest uiteenlopende drukwerk en u hoeft ook geen enorme hoeveelheden te bestellen om een goede prijs te krijgen, wij werken namelijk ook met kleine en middelgrote oplages

In kapsalon 'hairfashion Maité' - Pottebezemstraat 26 te Torhout - sta ik altijd voor u klaar om van uw kapsel een prachtige creatie te maken.

 

In dit trendy kapsalon voor dames, heren en kinderen investeer ik veel tijd in trainingen en kappersshows.

Zodoende blijf ik perfect op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en technieken in het kappersvak.

 

Mijn doel is om samen met u het perfecte kapsel te vinden die past bij uw eigen levensstijl. Er wordt dan ook gewerkt op afspraak om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Telefonisch ben ik te bereiken op 0479 39 37 99.

 

Bij R-dreams beschikken we over een eigen productie in Roeselare waarbij we snel en efficient uw bestelling kunnen verwerken. Door onze eigen productie kunnen we ook deadlines leveren in zeer korte tijd.

 

Bij R-dreams helpen we je graag verder met proffesioneel advies omtrent uw gepersonaliseerde outfit. We adviseren je wat de beste goederen zijn die optimaal aansluiten aan uw activiteiten. Met een beknopte selectie komen we tot bij jou op de werkvloer voor een verkennend gesprek aangevuld met een gepersonaliseerd advies.

Wie zijn huis renoveert heeft hulp nodig van een echte vakman. Daarom zal Birgen Rogiers je door het renovatieproces begeleiden en geeft hij je advies omtrent de uit te voeren werken. Daarnaast voert Birgen de nodige technische werken zelf uit zodat jouw woning aan alle technische vereisten voldoet.


Samen met jou bekijk ik de verschillende mogelijkheden van de renovatie of vernieuwing en bekijk ik welke oplossingen voor jou het beste zijn. Ik sta in voor zowel de voorbereidende werken zoals het plaatsen van de nodige leidingen en technische installaties als voor de volledige afwerking van uw badkamer met het plaatsen van faience tegels en badkamermeubels.


Centrale verwarming is onmisbaar in elke woning. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in huis en in de meeste gevallen ook voor het warm water. Welke soort verwarming je moet kiezen, hangt af van de energiebron (aardgas, stookolie) en de toestellen die je wenst te gebruiken. Elk systeem heeft z’n voor- en nadelen en brengt andere kosten met zich mee. Birgen Rogiers helpt je bij deze keuze graag op weg.