Sponsors

SPONSORS:

Als Belgisch producent, streeft G Constructions er naar om U een kwalitatief en duurzaam product aan te bieden. Uw comfort en uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met ervaren technici die garant staan voor al uw projecten.

 

 

Passion4quality is niet alleen ons motto, maar ook hoe ons team aan het werk gaat. Dankzij onze passie en gedrevenheid kunnen wij keer op keer klanten tevreden stellen.

Wij leveren en plaatsen voor u een poort 100% op maat EN herstellen alle soorten poorten en dockequipment, ongeacht welk merk of type. Dankzij onze grote voorraad wisselstukken staan wij bliksemsnel tot uw dienst en focust u zich snel terug op uw kernactiviteit.

 

Via onze servicelijn staat ons team 24/7 voor u klaar, hetgeen bewijst dat we niet alleen klantgericht maar ook een doeltreffende service aanbieden.

interieur- & elektriciteitswerken Davy Jaques


Davy is een veelzijdig vakman met een passie voor interieur. U kunt op ons beroep doen voor zowel kleine als grotere renovatie- en interieurprojecten, al dan niet in samenwerking met uw interieurarchitect.

Ons werkatelier is gelegen in Torhout, centraal gelegen tussen Brugge, Oostende en Roeselare, maar wij zijn actief in heel West-Vlaanderen.


U droomt van een afgewerkte woonkamer, slaapkamer of zolder, maar weet niet waar te beginnen? Geen zorgen. Wij gaan samen met u op zoek naar een afwerking naar smaak en budget. Alles wordt in het werk gesteld om een prachtig interieur af te leveren waar u trots op kunt zijn. En wij ook.

Een sterk team vormt tevreden klanten


Bernard, Mieke, Roland, Alexander, Laurens en Kenneth.
Elke dag gaan zij er vol tegenaan om van jouw verlangen een werkelijkheid te maken. Een team in topvorm ten dienste van fietsers in topvorm.

Met meer dan 10 jaar ervaring en een winkel van 1000 m² krijg je bij Fietsen Maes professioneel advies bij de keuze van jouw stadsfiets, koersfiets of e-bike. Welk type fietser jij ook bent, jouw fietsplezier begint bij ons. De aandacht voor een sterke dienst na verkoop maakt van Fietsen Maes jouw partner voor een zorgeloze fietservaring.

 

Fietsverkoop en herstelling:

 

Naast het breed gamma nieuwe fietsen verzorgt Fietsen Maes ook de herstelling en het onderhoud van jouw tweewieler. Iedereen van ons team volgt de laatste nieuwe bijscholingen en opleidingen om U als klant zo goed mogelijk te helpen! Ga naar fietsherstelling voor meer info.

over ozzie.
over ons.


De passie voor hedendaagse designproducten en de rijke ervaring met metaalbewerking waren de perfecte mix voor de geboorte van Ozzie, een collectie van no nonsense meubelen.

Omdat onze producten jaar op jaar voor plezier zouden zorgen, kiezen wij er voor niet met een jaarlijkse collectie te werken , maar met een permanente collectie waarbij ook de kleinste artikelen met de grootste zorg voor design en functionaliteit ontworpen worden.

Last but not least, de mooiste objecten zijn meestal de eenvoudigste. Schoonheid door eenvoud is onze leuze.

Al deze eigenschappen samen maken van Ozzie een kwaliteitsproduct.


Tom & Kathleen.

Drukkerij voor Drukkerijen, Ontwerpers, Branding Bureau’s enz … ,

hét adres voor alle mooi ontworpen drukopdrachten en dat enkel vanaf een door u aangeleverde PDF.


Wij bieden je de oplossing voor al je drukopdrachten en dit enkel vanaf een aangeleverde PDF, waardoor we gespecialiseerd zijn in de grafische sector als eindklant.

VH-lectrics uit Veldegem is gespecialiseerd in elektrische installaties, automatisatie en sectionale poorten in de ruimste zin van het woord.

Met onze ervaring bieden wij de beste en meest efficiënte oplossingen aan voor uw installatie.

Bovendien is onze onderneming altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen, zoals op het gebied van domotica en automatisatie.

Ook voor kleine herstellingen staan wij voor u klaar.

Bij R-dreams beschikken we over een eigen productie in Roeselare waarbij we snel en efficient uw bestelling kunnen verwerken. Door onze eigen productie kunnen we ook deadlines leveren in zeer korte tijd.

 

Bij R-dreams helpen we je graag verder met proffesioneel advies omtrent uw gepersonaliseerde outfit. We adviseren je wat de beste goederen zijn die optimaal aansluiten aan uw activiteiten. Met een beknopte selectie komen we tot bij jou op de werkvloer voor een verkennend gesprek aangevuld met een gepersonaliseerd advies.