Media


FIN DE SAISON

De avond van 19 oktober werd er eentje om niet te vergeten, met ons Fin de Saison diner die gepland stond.

Wederom werden we verwelkomd met een aperitief en een hapje.

Er was ook een special guest aanwezig met name Klaas Vantornout!


Na een speech van onze voorzitter mochten we aan de heerlijke aspergesoep beginnen.

Als hoofdmenu was er parelhoen, met verse wintergroentjes en gratin dauphinois, welke door iedereen wel gesmaakt werd.


Als afsluiter was er een overweldigend dessertbord voorzien, met zoals u kunt zien op de foto voor elk wat wils.

Dit allen werd aangeboden door Traiteur Ringo en Martine uit Ichtegem, wat een excellente keuze bleek te zijn!


Om de aanwezigen al warm te maken voor volgend seizoen, konden ze nog nagenieten van een jaaroverzicht die op groot scherm vertoond werd.

FIETSWEEKEND RONSE

Het weekend van 22 september stond al enige tijd in onze agende ingepland als ons fietsweekend naar Ronse. Wat een leuk extraatje was het toen de zon weeral volop van de partij was gedurende het hele weekend!

We vertrokken vol goede moed op vrijdag voor een ritje van 85 km richting Kanarieberg. Jurgen (onze secretaris) had hiervoor een mooie rit uitgestippeld waardoor we bijna geen grote wegen moesten nemen. Zowel De Oude Kwaremont als De Paterberg mochten we beklimmen. Een tussenstop aan het monument van onze erevader Karel van Wijnendaele mocht uiteraard niet ontbreken aan deze uitstap. Met de opgewarmde benen konden we rustig genieten van een hapje en een drankje vooraleer we een heerlijke spaghetti naar binnen mochten werken.


Op zaterdag waren De Koareltjes van Wijndaele zowel op de weg als offroad vertegenwoordigd. De racefietsen kregen een groot stuk van het "Ronde van Vlaanderen" parcour onder de wielen geschoven, terwijl de mountainbikes enkele Bloso ritten aan elkaar reden, ook goed voor zo'n 65 km. Met (bijna) allemaal vermoeide benen vonden we nog een mooi terrasje te Etikhove, waar we enkel nog de kasseien van De Donderij en De Muziekberg moesten trotseren om tot aan onze camping te geraken. Tegen het vallen van de avond konden we nog genieten van een stevige Côte à l'os waarna nog enkelen de spieren terug wat opwarmden met behulp van de jacuzzi.


De zondagmorgen werd ons nog een mooi luxe ontbijt voorgeschoteld, waardoor De Koareltjes met een goed gevulde maag en wind in de rug terug naar Wijnendale konden snellen. Met onze Koareltjes konden we nog even nagenieten in Taverne 't Stadhuis waar we naar zondagse gewoonte strandden na een mooie rit!

FIETSZOEKTOCHT

Voorbije zomer hebben wij met onze wielerclub onze eerste fietszoektocht georganiseerd. Die hadden wij voorzien in de maanden juli en augustus.

Met het volgen van een uitgestippelde wegbeschrijving kon je de foto's terugvinden, dit zowel met een serie foto's voor volwassenen en een aangepaste reeks voor de kinderen.

Dit werd met veel bijval onthaald, en onze boekjes gingen dan ook vlot van de hand.


Onze hoofdprijzen waren 2 fietsen, met name: een fiets voor volwassenen en een kinderfiets.

Na afloop van de zomer werden de boekjes terug opgehaald bij onze verdelers en verbeterd.

Als gelukkige winnaars kwamen uit de bus: de heer Dirk Leterm uit Kortemark voor de herenfiets en Shayma Haddad eveneens uit Kortemark die de kinderfiets in ontvangst mocht nemen.


Tevens willen wij alle onze sponsors van harte bedanken voor hun steun!


LUXE BARBECUE

Op 22 Juni hielden wij onze allereerste Luxe Barbecue.

Na het succes van de bingo avond, was ook de barbecue een full house!


Wat een geluk alweer dat de zon heel wat warmte uitstraalde, waardoor we buiten konden aperitieven.

Alle 75 aanwezigen konden heerlijk smullen van het heerlijke vlees die werd meegebracht, alsook het enorme groentenbuffet.


Het werd alweer een gezellige avond, die zeker en vast voor herhaling vatbaar is.


ONTBIJTRIT

Op 20 April organiseerden wij onze ontbijtrit bij onze hoofdsponsor "'t Piccolootje" te Torhout.


Als officiele start van het wielerseizoen konden onze leden en hun partner genieten van een verzorgd ontbijt met aansluitend een ochtendritje.


De weergoden waren ons goedgezind want de zon scheen volop, waarop wij met onze nieuwe outfit de rit konden aanvangen.


BINGO AVOND


Met een uitverkochte eerste editie mochten wij 80 mensen verwelkomen in ons clublokaal "Taverne 't Stadhuis" te Wijnendale.

Er waren 4 ronden met telkens 5 mooie prijzen per ronde te verdelen onder de gelukkige winnaars.


Iedereen kon genieten van een hapje, drankje en heel wat amusement.

De spanning was te snijden telkens er al heel wat nummers gevallen waren, iedereen zat vol ongeduld te wachten tot ze zijn of haar laatste nummer mochten wegschuiven!


Langs deze weg willen we graag nog eens alle sponsors bedanken die ons één voor één voorzien hebben van prachtige prijzen, waarmee de deelnemers heel tevreden waren. Ook heel erg bedankt aan Photography DQ voor de prachtige foto's !

PERSVOORSTELLING: